Default welcome msg!

multibrand online store bővebben rólunk
Kosár (0)
Részletes kereső

Rólunk

Rólunk
Cégünket 2011-ben alapítottuk, mostanra több magyarországi városban rendelkezünk ruházati üzlettel. 2014 ben döntöttünk úgy, hogy elindítjuk saját webshopunkat ezzel országosan elérhetővé téve teljes áruválasztékunkat. A FashionOnline.hu a bolti árakhoz képest jelentősen olcsóbban tudja biztosítani termékeit, melynek elsődleges oka, hogy a bevásárlóközpontokban fenntartott üzlethelyiségek költségét megtakarítjuk és a megtakarítást vásárlóinknak átengedjük. A rendeléseket minden esteben raktárról teljesítjük, így lerövidítve a szállítási időt.
A FashionOnline.hu az értékesített márkáknak hivatalos magyarországi forgalmazója.

Forgalmazott márkáink
Jack & Jones:
1990-ben alapították Dániában, jelenleg 38 országban van jelen több mint ezer bolttal. Ma a Jack & Jones Európa egyik vezető férfi ruházati márkája mivel ruhái kiváló minőségűek, mégis elérhető áron kínáljuk. A Jack & Jones öt almárkával rendelkezik, ezek közül a FashionOnline.hu jelenleg négyet forgalmaz: CORE, Originals, Vintage, PREMIUM.
A termékválaszték a fiatalos sportos stílustól egészen az elegáns vonalig terjed.

GoodYear:
A márkát az Amerikai Ohio-beli Akron-ban alapították 1898-ban. A GoodYear által gyártott ruházati termékek általában az autó vagy motorsporttal kapcsolatos ihletésűek, kiváló anyagminőség és exklúzív design jellemzi.

Surplus:
A márkát a Németországi Köln-ben alapították, főleg Army stílusú ruházati termékeket gyártanak, jellemző rá jó minőség és strapabíró anyagfelhasználás.

Lonsdale:
A márkát 1960-ban Angliában alapították, sportfelszereléseket és sportos ruházati termékeket forgalmaznak. Jelenleg több cég is gyártja és forgalmazza a márka termékeit, a FashionOnline.hu kizárólag a Német licenesz alapján készült prémium minőségű és dizájn alapján gyártott termékeket forgalmazza.