Default welcome msg!

multibrand online store bővebben rólunk
Kosár (0)
Részletes kereső

Szavatosság

Szavatosság

Szavatossági igény a vásárlást követő 2 éven belül érvényesíthető, ha a meghibásodás a vásárláskor már meglévő gyári hibából keletkezett. A reklamáció kezelésést a szavatosság teljes időszakában a webshop ügyfélszolgálata kezeli, az első 6 hónapos időszakban az esetlegesen szükségessé váló külső szakvéleményt a webshop ügyfélszolgálata szerzi be. 6 hónapon túl, de a 2 éven belül pedig Te fordulhatsz  a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőséghez, ha külső szakvéleményt szeretnél a kifogásolt termékről. A szavatossági igény elfogadása esetén a fogyasztó által elvárható rendeltetésre figyelemmel javítást, cserét - lehetőség szerint 15 napon belül - biztosítunk.
A FashionOnline.hu webshopban forgalmazott márkáknál alapvető követelmény a magas minőségre való törekvés. Ha valamely nálunk vásárolt termékünkkel kapcsolatban mégis valamilyen minőségi problémát tapasztalnál, akkor a kifogásolt árut küldd vissza címünkre:

FashionOnline.hu webshop ügyfélszolgálat:

Telefonszám: 20/513-0102 (hétköznap 9-17 között)

A visszaküldés költsége minden esetben a Vásárlót terheli, utánvéttel visszaküldött árut nem áll módunkban átvenni.
Kérjük minden esetben a Webshop ügyfélszolgálattal vedd fel először a kapcsolatot. Munkatársaink mindent meg fognak tenni a probléma rendezésének érdekében.